x

Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Passió pels creuers

Passió pels creuers

Palma, una destinació de creuers

Palma s'està consolidant fermament com a destinació de creuers. La seva situació geogràfica la converteix en un port base a nivell de la Mediterrània. Una ciutat oberta al mar ofereix al turista de creuers una destinació molt atractiva amb una àmplia oferta de recursos turístics de qualitat i oberta els 365 dies de l'any.


Tota la informació dels creuers que arriben a Palma la trobareu a la web de l'Autoritat Portuària de Balears. Per consultar el calendari de creuers de 2020 pitja aquí.

Palma en 1 dia

Catedral

Descobriu una ciutat oberta al mar!

El matí del primer dia descobrirem una ciutat oberta al mar. Hi ha millor manera que amb una visita a bord del Bus Turístic? Per a una visita pel nostre compte, partim de la Plaça de la Reina, passegem pels jardins de s'Hort del Rei i continuem per l'antiga murada. Als peus de la imponent Catedral gòtica obtenim una panoràmica del Parc de la Mar, espai cultural de Ses Voltes i la badia, parem al palau de l'Almudaina o al Palau Episcopal. El carrer Palau Reial ens portarà a la Plaça de Cort, on hi ha l'emblemàtic Ajuntament. Des d'aquí ens dirigirem a través d'alguns dels carrers comercials més peculiars de la ciutat cap al Born, agradable carrer ple de botigues exclusives. Passejarem tranquil·lament i visitarem les exposicions i l'oficina de Turisme de l'elegant Casal Solleric.

Vegeu-ne més

Palma en 2 dies

Pati a Palma

Una de las ciutats més belles de la Mediterrània als vostres peus.

Primer dia: El matí del primer dia descobrirem una ciutat oberta al mar. Hi ha millor manera que amb una visita a bord del Bus Turístic? Per a una visita pel nostre compte, partim de la Plaça de la Reina, passegem pels jardins de s'Hort del Rei i continuem per l'antiga murada. Als peus de la imponent Catedral gòtica obtenim una panoràmica del Parc de la Mar, espai cultural de Ses Voltes i la badia, parem alPalau de l'Almudaina o al Palau Episcopal. El carrer Palau Reial ens portarà a la Plaça de Cort, on hi ha l'emblemàtic Ajuntament. Des d'aquí ens dirigirem a través d'alguns dels carrers comercials més peculiars de la ciutat cap al Born, agradable carrer ple de botigues exclusives. Passejarem tranquil·lament i visitarem les exposicions i l'oficina de turisme de l'elegant Casal Solleric...

Vegeu-ne més

Rutes i quaderns de viatge